Nature Premium madras, der giver sky-effekt når du sover

 • Nature Premium madras, der giver sky-effekt når du sover1
 • Nature Premium madras, der giver sky-effekt når du sover2
 • Nature Premium madras, der giver sky-effekt når du sover3
 • Nature Premium madras, der giver sky-effekt når du sover4
19
har allerede købt!
67% Rabat
1.299,-  Værdi 3.899,- 
Begrænset tilgængelighed
1
Betal med ViaBill Vi tilbyder rentefri betaling
Betal med MobilePay Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Nature Premium madras

Du opnår med denne madras en lækker SKY-EFFEKT når du sover, grundet dens eksklusive polstring, og dens superbløde skum-materiale.

Lagene i Nature-madrassen er arrangeret gradvist, så du opnår god hvile. Denne lagfordeling skaber, i følge vores leverandør, den perfekte sky-effekt, og giver dig en oplevelse af vægtløshed!

Nature-madrassen tilpasser sig til din krop. Den er termoregulerende, og fremmer derfor en ideel temperatur under søvn. Det nederste stof er af et tredimensionelt vatteret og åndbart materiale, der giver god luftgennemstrømning og modstår fugtighed!

Madrassens kerne, H.R. AIR NATURE (ECO SENSE®), er af høj densitet, og sikrer derfor optimal luftgennemstrømning. Generelt er madrassen lavet af naturlige elementer, og Nature skum-madrassen er World OEKO-TEX® Standard 100 kvalitetscertificeret (fri for skadelige produkter). 

Stoffet, Nature-madrassen er fremstillet af, er et hygiejnisk og antiallergisk stof, der virker mod de naturlige mikroorganismer, der dannes på madrassen over tid.

Der er ikke nogle trykpunkter på madrassens "hvileområder". Madrassen har et hvilesystem, og er fremstillet efter anatomiske og ergonomiske principper, der sørger for en ideel vægtfordeling af din krop. 

Madrassens udseende: velour sølvbånd med luksuriøs finish og høj åndbarhed. Desuden fremstillet af et lækkert premium stretch-stof, hvilket virkelig viser dets høje kvalitetsniveau, og giver den et hyggeligt præg. Madrassen er syet med en glat kant, der forstærker madrassens modstand og øger holdbarheden. Der er 4 sidehåndtag med dobbelte forankringspunkter på madrassen, for at skåne ​​madrassen og sørge for den perfekte vedligeholdelse af den.

Nature skum-madrassen er af medium fasthedMadrassens højde er 26 cm (+/-). Madrassen har et 5 cm. højt lag af Viskoelastisk SOFT CONFORT® skum, der gør madrassen ekstra blød. Nature skum-madrassen har en garanti på 5 år, og generelt en lang holdbarhed.

VÆLG MELLEM:

NATURE PREMIUM MADRAS - 90 x 200 cm.

DEALPRIS 199 kr. inkl. levering
Normalpris 3899 kr. inkl. levering

 

NATURE PREMIUM MADRAS - 120 x 200 cm.

DEALPRIS 1599 kr. inkl. levering
Normalpris 4799 kr. inkl. levering

 

NATURE PREMIUM MADRAS - 140 x 200 cm.

DEALPRIS 1799 kr. inkl. levering
Normalpris 5399 kr. inkl. levering

 

NATURE PREMIUM MADRAS - 160 x 200 cm.

DEALPRIS 1999 kr. inkl. levering
Normalpris 5997 kr. inkl. levering

 

NATURE PREMIUM MADRAS - 180 x 200 cm.

DEALPRIS 2699 kr. inkl. levering
Normalpris 8099 kr. inkl. levering

 

NATURE PREMIUM MADRAS - 200 x 200 cm.

DEALPRIS 2899 kr. inkl. levering
Normalpris 8699 kr. inkl. levering

Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Find flere tilbud i kategorien Madrasser

Vigtigt at vide (Vilkår)
 • Prisen er inkl. levering med DPD til den adresse du har angivet i din profil på DealSales.dk
 • VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit
 • BEMÆRK: LEVERING MAX 15 HVERDAGE EFTER KØB
 • Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk
 • Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare
 • Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter
 • OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@eccox.es 
 • Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand
 • Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)
Aftalepart
 • ECCOX
 • AVDA. PABLO VI 52
  28223 Madrid
 • Spanien

 • Web: eccox.co.uk
  Email: info@eccox.es
  CVR: ESB86279577
/list/product.phtml
Aktuelle tilbud