Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin

 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin1
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin2
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin3
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin4
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin5
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin6
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin7
 • Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin8
29
har allerede købt!
31% Rabat
549,-  Værdi 800,- 
Begrænset tilgængelighed
1
Antal:
Betal med ViaBill Vi tilbyder rentefri betaling
Betal med MobilePay Betal hurtigt og nemt med MobilePay

3 forskellige slags prisvindende spansk rødvin - 12 i alt 

Få 12 stk. velsmagende prisvindende spansk rødvin bestående af 3 forskellige slags, nemlig: Crianza Tempranillo, Viña Albali Reserva og Viña Albali Tempranillo. 

Vinen kommer fra Félix Solis vingård, der tilbyder vin med Valdepeñas appellation, som er lavet med et Tempranillo udvalg. Druerne er valgt med omhu og fermenteret på en kontrolleret temperatur på omkring 22-24 grader i tanke af rustfrit stål.  

Valdepeñas har sit navn fra den historiske by ved samme navn, der ligger i Jabalón dalen, som ligger i det sydlige Castilla La Mancha i central Spanien, der praktisk taget er omgivet af La Mancha appellation og grænser til Andalusien mod syd. Klimaet i denne region er ekstremt og når helt op på en temperatur på 40 grader om sommeren og helt ned på -10 grader om vinteren.

Felix Solís ønske var at lave en vin der indfangede spaniernes spændende og optimistiske livsstil. Viña Albali er derfor udarbejdet for at opnå den perfekte balance mellem frugt og tanniner for at bevare de originale smage og aromaer.

4 flasker Crianza Tempranillo rødvinen har en intens rubinrød farve med komplekse aromaer af ribs og røde frugter, eg og krydderier. Den er behagelig og blød på ganen med et godt tannisk udtryk og en udvidet finish. Den er perfekt til steg og går også godt med varme og kolde tapas. Vinen har en alkoholprocent på 13% og serveres bedst ved en temperatur mellem 16 og 17 grader. 
Seneste vundne priser: SØLV i 2016 ved International Wine Challenge Vineyard med Albali Crianza 2013, i 2016 ved Japan Wine Challenge med Viña Albali med Crianza 2012 og i 2016 ved Mundus Vini med Viña Albali Crianza 2012. DOBBELT GULD i 2016 ved China Wine and Spirits Awards med Viña Albali Crianza 2012 og i 2016 ved Sakura Awards med Viña Albali Crianza 2011. 

2 flasker Viña Albali Reserva er en 100% Tempranillo med en rød kirsebær farve med komplekse aromaer af vanilje, chokolade, krydderier og frugtkompot. Den er behagelig og blød på ganen med et godt tannisk udtryk og en blød langvarig finish. Den går rigtig godt med grillet kød og manchego ost. Vinen har en alkoholprocent på 13% og serveres bedst ved en temperatur mellem 16 og 17 grader. 
Seneste vundne priser: GULD i 2017 ved Challenge International du Vin med Viña Albali Reserva 2012 og i 2016 ved Berliner Wein Trophy med Viña Albali Reserva 2011. SØLV i 2016 ved China Wine and Spirits Awards med Viña Albali Reserva 2011 og i 2016 ved Tempranillos al mundo med Viña Albali Reserva. 

6 flasker Viña Albali Tempranillo har en intens aroma af røde frugter, violer og sorte frugter som f.eks. solbær. På ganen føles den silkeagtig med modne tanniner og den går bedst til kød og oste. Vinens alkoholprocent er 13% og den serveres bedst ved en temperatur mellem 15 og 18 grader. 
Seneste vundne priser: GULD i 2017 ved Berliner Wein Trophy med Viña Albali Tempranillo 2016, hvor den fik 92 POINTS og i 2017 ved Ultimate Wine Challenger med Viña Albali Tempranillo 2016. SØLV i 2016 ved Tempranillo to the world med Viña Albali Tempranillo 2015 og i 2016 ved International Wine Challenge. 

DET FÅR DU:

12 flasker prisvindende spansk rødvin - 6 fl. Crianza Tempranillo, 2 fl. Viña Albali Reserva og 4 fl. Viña Albali Tempranillo.

DEALPRIS 549 kr. inkl. levering
Normalpris 800 kr. inkl. levering

Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Find flere tilbud i kategorien Vin og spiritus

Vigtigt at vide (Vilkår)
 • Prisen er inkl. levering med DPD til den adresse du har angivet i din profil på DealSales.dk
 • VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit
 • BEMÆRK: LEVERING MAX 15 DAGE EFTER KØB
 • Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk
 • Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare
 • Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter
 • OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail danielr@karpedeal.com 
 • Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand
 • Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)
Aftalepart
 • Grupo Unipremier SL
 • Avenida Pablo VI,52
  28223 Pozuelo de Alarcón. MADRID
 • Danmark

 • Web: eccox.co.uk
  Email: dromero@eccox.es
  CVR: ESB86279577
/list/product.phtml
Aktuelle tilbud