KBH: Rengøring i hovedstatsområdet postnr. 1000-3000

  • KBH: Rengøring i hovedstatsområdet postnr. 1000-30001
  • KBH: Rengøring i hovedstatsområdet postnr. 1000-30002
  • KBH: Rengøring i hovedstatsområdet postnr. 1000-30003
  • KBH: Rengøring i hovedstatsområdet postnr. 1000-30004
42% Rabat
299,-  Værdi 520,- 
Prisen er inkl. levering
Dealen er ikke længere tilgængelig
Betal med ViaBill Vi tilbyder rentefri betaling
Betal med MobilePay Betal hurtigt og nemt med MobilePay

Rengøring i hovedstadsområdet af Caresupport

Få en hjælpende hånd til rengøringen i din bolig af Caresupport, der kører ud i hovedstadsområdet inden for postnumrene 1000-3000. Ved kørsel til postnumre 3000+ er der et gebyr for kørsel på maks. 87,50 kr. per time.

Caresupport tilbyder professionel rengøring af et erfarent og hårdtarbejdende rengøringsteam, der er bevidste om kvaliteten af deres arbejde. De har styr på deres fag og er ikke bange for at få beskidte hænder. Medarbejderne er ansvarsbevidste, og Caresupport klæder dem godt på, inden de bliver sendt ud til en kunde. 

Det kan være super svært at finde tid til det hele i en travl hverdag. Hvis du ligesom os hellere vil lave alt muligt andet i stedet for at ligge på alle fire og skrubbe gulve, så er dagens deal lige noget for dig.

Hjælpen er nemlig på vej. Caresupport er et af landets dygtigste rengøringsteams, der altid stræber efter at levere et knivskarpt resultat og med en service, der giver dig et smil på selv en grå dag. Alle medarbejdere er godt klædt på til de mange forskellige opgaver, og de er ikke bange for at få beskidte hænder.

Caresupport adskiller sig fra andre rengøringsfirmaer ved, at de lægger vægt på dine ønsker, og de skræddersyer rengøringen i samarbejde med dig. Ingen opgaver er for store eller små - og med dagens deal tilbydes rengøring i hele hovedstadsområdet.

Du kan vælge mellem 2, 5 eller 8 timers rengøring af Caresupport. Inden rengøringen vil du og Caresupport tage en snak om dine forventninger til arbejdet, samt hvilke behov du har. I vil sammen lave en rengøringsplan, som medarbejderen vil følge til dørs.  

Du kan enten selv stille rengøringsmidler samt rengøringsartikler til rådighed, eller du kan vælge at benytte Caresupports økologiske, svanemærkede produkter og rengøringsartikler mod et tillæg på 37,50 kr. pr. time. Dette aftales og afregnes direkte med Caresupport. 

Der er desuden mulighed for at dele rengøringstimerne op i mindre bidder - dog ikke med kortere varighed end 2 timer ad gangen. Det vil altså sige, at du sagtens kan købe dealen på 8 timer og dele den over i 2 omgange à 4 times varighed hver. Dette afhænger selvfølgelig af boligens størrelse. 

Du booker rengøringen ved at kontakte Caresupport på tlf. 33 98 62 87. Bemærk, at telefonbeskeder og mails besvares inden for 24 timer på alle hverdage.

Du kan læse mere om Caresupport på deres hjemmeside: http://www.caresupport.dk/

Rengoring banner 

VÆLG MELLEM: 

2 timers rengøring af Caresupport inden for postnr. 1000-3000

DEALPRIS 299 kr.
Normalpris 520 kr. 

 

5 timers rengøring af Caresupport inden for postnr. 1000-3000 

DEALPRIS 750 kr. 
Normalpris 1300 kr.

 

8 timers rengøring af Caresupport inden for postnr. 1000-3000

DEALPRIS 1250 kr. 
Normalpris 2080 kr. 

Værdibeviset er gyldigt til d. 31. marts 2018.

BEMÆRK: Der er 24 timers aflysningspolitik. Såfremt rengøringsteamet ikke kan komme ind som aftalt, og/eller der ikke er meldt afbud senest 24 timer før, vil Caresupport indløse værdibeviset. 

Vær desuden opmærksom på, at i parkeringszoner skal udgiften betales af kunden mod forevisning af parkeringsbillet. 

Du vælger antal timer i købsprocessen

Normalprisen er bekræftet af leverandøren 

Find flere tilbud i kategorien Rengøring

Vigtigt at vide (Vilkår)
  • Værdobeviset er gyldigt til d. 31. marts 2018 
  • Værdibeviset gælder for enten 2, 5 eller 8 timers rengøring af Caresupport inden for postnumrene 1000-3000
  • Ved kørsel til postnumre 3000+ er der et gebyr for kørsel på 87,50 kr. pr. time. 
  • BOOKING: Du ringer og booker tid til rengøringen ved at ringe til Caresupport på tlf.: 33 98 62 87. Telefonbeskeder vil blive besvaret inden for 24 timer på alle hverdage
  • Der er mulighed for at dele rengøringstimerne op i mindre bidder - dog ikke med kortere varighed end 2 timer ad gangen. Det vil altså sige, at du sagtens kan købe dealen på 5 timer og dele den over i 2 omgange à 2½ times varighed hver. Dette afhænger selvfølgelig af boligens størrelse.
  • Der kan IKKE bookes mindre end 2 timers rengøring ad gangen. 
  • BEMÆRK: Der er 24 timers aflysningspolitik. Såfremt rengøringsteamet ikke kan komme ind som aftalt, og/eller der ikke er meldt afbud senest 24 timer før aftalen, vil Caresupport indløse værdibeviset
  • I parkeringszoner skal udgiften betales af kunden mod forevisning af pakeringsbillet
  • Du kan enten selv stille rengøringsmiddel samt -artikler til rådighed, eller du kan vælge at benytte Caresupports økologiske, svanemærkede produkter samt rengøringsartikler mod et tillæg på 30 kr. i times. Dette aftales og afregnes direkte med Caresupport
  • Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk
  • Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter
  • OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på tlf.: 33 98 62 87 eller mail: info@caresupport.dk. Bemærk, at telefonbeskeder og mails besvares inden for 24 timer på alle hverdage
  • Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb beregnet fra købsdatoen
  • Dealen gælder i hele Danmark (dog kun brofaste øer)
Aftalepart
  • Caresupport ApS
  • Vandtårnsvej 62 A
    2860 Søborg
  • Danmark

  • Web: caresupport.dk
    Email: info@caresupport.dk
    CVR: 37930938
/list/product.phtml
Aktuelle tilbud